Докога ФИА и Бърни ще "бутат" Хамилтън ?

Какво ли не правят, за да побеждава

05 Май 2016

Да, определено не съм фен на Хамилтън, особено след това, което стана с Маса... Но смятам, че съм и доста обективен. Надали и най-върлият му фен не е видял както прави ФИА и Мерцедес, само и само Хамилтън да побеждава. Няма да се връщам много назад, да вземем последните две състезания. В Китай, за един счупен преден нос (но познайте на кого беше този нос? ) излиза кола за сигурност??! Кога в историята на спорта, без последните 2-3 години, колата за сигурност излиза за такива глупости ?

Добре, този случай, може би не е най-коректният, и аз съм го видял през моите очила на "фен" на Хамилтън. Обаче отговорете ми какво стана сега в Русия? Първо Хамилтън не е наказан за неспазване указанията на комисарите за преминаване през завой 2. Само е порицан, за пореден път! Хубаво, така да бъде! Ами в състезанието? В мелето той "умело" избегна всякакъв контакт, като си мина напряко през зоната за сигурност на завой 2. И не само, че избегна удар, но и спечели 2, ако ли не 3 позиции напред!!! Не последва дори разглеждане! При порицание предният ден за същата проява, в състезанието той се облагодетелства, избегна контакт и изпревари 2-3 коли, и това никой от комисарите или ФИА не го видя? Ами сефте е така... Само вижте какво стана с Фелипе Наср, когато мина през зоната за сигурност на 2-ри завой ;)  

Не се и съмнявам, че това мнение няма да бъде публикувано, всеки 2 от 3 снимки в тази рубрика са с ... познайте? Хамилтън естествено :)

инж. Мирослав Манчев

Видео

Анкета