Маса е изключително доволен от напредъка на Уилямс

Пади Лоу прави отбора "отбор"

23 Май 2017

Маса е изключително доволен от напредъка на Уилямс

Завърналият се пилот на Уилямс Фелипе Маса оцени високо свършената работа от новия инженер на британския тим Пади Лоу. Специалистът напусна Сребърните стрели след три изключително бляскави шампионски години. Очакваше се неговото ново работно място да бъде във Ферари, но Лоу смени курса, както направи и Маса, и се завърна в първия си отбор, за който е работил някога във Формула 1.

Освен на върха на техническата група на отбора, Лоу се присъедини към борда на директорите наравно с Клер Уилямс с пълноправни акции в компанията. Бразилецът, който прекрати почивката си, за да замести Ботас на пожар, сподели, че Лоу е свършил огромна работа за отрицателно време.

"Това, което прави, е да сплоти различните звена. Преди имаше съревнование вътре в отбора. Всичко това е променено. Сега всички са обединени в правия път и наистина приличаме на голям отбор", сподели Маса пред UOL Grande Premio.

Въпреки напредъка на Уилямс, Маса уточни, че те не могат да се сравняват от финансова гледна точка с по-големите имена, а именно в това се корени разликата между тях в момента.

Прочетена 2490

Видео

Анкета